Snel en makkelijk de koer omrekenen van valtua

Onze gratis koersconverter

De slimme en handige koersconverter voor je klaar op elke pagina van onze website. Heb je hem al gezien? Je kunt hem links vinden! Klik (links!) op het rekenmachine symbool en er verschijnt een mooie calculator.

Ik sta geheel links op de pagina, daar mag je klikken om snel een koers te berekenen


Wat kun je ermee?

Uiteraard kun je met de calculator een valuta koers omrekenen. Dus van dollar naar euro of andersom. Met deze gebruiksvriendelijke valuta calculator kunt je eenvoudig de waarde van een vreemde valuta berekenen ten opzichte van een andere buitenlandse valuta. Verder kun je op de configuratieknop je standaard valuta instellen. Dat is makkelijk! Zo kun je bijvoorbeeld als standaard de Zwitserse Franc instellen of de Deense Kroon.

Let op! Het gebruik van de gratis valuta converter/calculator is geheel voor eigen risico. Wij doen onze best om de data up to date te houden. Echter wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik ervan.


Wat denk jij, gaat de koers van Euro omhoog of omlaag komende tijd?

Er is de laatste tijd veel te doen om de koersen van valuta. Met name die van de Euro, er gaat geen dag voorbij of deze staat in het nieuws. Daarom willen we je de vraag stellen wat jij denkt dat de koers van de Euro gaat doen. Gaat deze omlaag? Of juist omhoog? En wat is daarvan de reden denk je? Sommige zeggen dat de Euro gaat vallen (hoe diep?) en weer andere zeggen dat de Euro niet weg gaat en het beste betaalmiddel is voor Europa en Nederland. En vooral goed is voor een van export en internationale handel afhankelijk land zoals Nederland. We zijn benieuwd naar jouw mening.

Berekenen met behulp van Google

Zoekgigant Google heeft ook altijd makkelijke hulpmiddel voor veel gebruikte zaken zoals een valutacalculator. Hieronder hebben we er eentje gevonden en je mag hem direct gebruiken.


Google zoekfunctie

Zoekmachine google heeft een leuke mogelijkheid om direct in het veld waar je normaal een zoekopdracht geeft je vraag te stellen. In ons geval dus de vraag wat een valutakoers is. Bijvoorbeeld door in te vullen: "150 GBP in EURO". Je krijgt dan direct te zien wat de omruil of koers is. Reuze handig!


Plus500